Welcome Guest | RSS
Main » Pan!c Research Lab.: Experimental Music, News And Events. » Registration » LoginThursday
17.08.2017
14:41
Main » Files » CD - Release » In Lossy

Gerogerigegege
25.09.2009, 17:10
Дискография:

альбомы:

Senzuri Champion (1987)
昭和 (Shōwa) (1988)
Tokyo Anal Dynamite (1990)
Live Greatest Hits (1991)
Senzuri Power Up (1991)
45RPM Performance (1992)
Hotel Ultra (1993)
Nothing to Hear, Nothing to... 1985 (1993)
Endless Humiliation (1994)
Instruments Disorder (1994)
SINGLES 1985-1993 (1994)
Mort Douce Live (1996)
Recollections of Primary Masturbation (1998)
Hell Driver (1999)
None Friendly (1999)
Saturday Night Big Cock Salaryman (2001)


Синглы и ЕР:

Sexual Behavior in the Human Male EP (1988)
All My Best, with Love Juntaro (~1990)
William Bennett Is My Dick (~1990)
No Sound (~1990)
Violence onanie (unofficial) (1991)
More Shit E.P. (1992)
SENZURI MONKEY METAL ACTION (1992)
北の丸百景 (Kitanomaru Hyakkei) (1993)
Night (1993)
Yellow Trash Bazooka EP (1993)
Mother Fellatio EP (1993)
Life Documents (1994)
SENZURI FIGHT BACK (1994)
ALL YOU NEED IS AUDIO SHOCK (1995)
Veel Plezier met de Gerogerigegege! (1995)
WRECK OF ROCK'N'ROLL FORMER SELF (1995)
Early Dream Exit (2000)
Category: In Lossy | Added by: cordell666| | Tags: Gerogerigegege |
Views: 3142 | Downloads: 0 | Rating: 4.0/25
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Форма входа
Категории раздела
In Lossless [24]
FLAC, APE etc...
In Lossy [100]
mp3, etc...
Serch
:L!ve Act!on:
[14.12.2010]
TROUM, TAUSENDSCHOEN, FEINE TRINKERS BEI PINKELS DAHEIM (0)
[04.12.2010]
Sylvain Chauveau (0)
[28.11.2010]
Christian Fennesz (28 ноября, Воскресенье) (0)
[19.02.2010]
19 февраля INADE / SAL SOLARIS / LAMIA VOX (0)
[17.02.2010]
Неформальное посвящение Джону Кейджу (0)
[05.02.2010]
FLINT GLASS (0)
[18.02.2010]
18 февраля, Четверг Kari HEINILA / Juho LAITINEN / Алексей БОРИСОВ / Ольга НОСОВА / Edyta FIL (0)
[24.01.2010]
24 января, Воскресенье REUTOFF (0)
[]
23 января, Суббота DIRGENERA LIVE (0)
[10.11.2009]
Origami Galaktika 09-12 ноября (Москва, Санкт-Петербург, Ярославль) (0)
Site Friends
  • Christian Renou
  • Akifumi Nakajima
  • Marco Corbelli
  • 秋田昌美
  • Bryn Jones
  • Статистика

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0
    free counters
    Rambler's Top100

    Pan!c Research Lab.

    ↑ Grab this Headline Animator

    Panic Lab. © 2017